Misiune a unui poliţist rutier în Paris

Începând de astăzi, un poliţist de la Biroul Rutier Tîrgu Mureş va participa la o misiune de patrulare, în Paris, Franța. Poliţistul român va patrula alături de poliţiştii francezi, pentru descurajarea activităţilor infracţionale în zonele cu mulți turişti.

„Poliția Română este un partener de încredere pentru polițiile din celelalte state, iar profesionalismul polițiștilor români este recunoscut peste hotare, avem încredere că veți fi la înălțimea provocărilor din această misiune deosebit de importantă. Vă așteptăm să vă întoarceți cu bine acasă!” le-a transmis conducerea Poliției Române celor 8 polițiști care, începând de astăzi, se alătură misiunii de suport operativ din Franța.
Astfel, alături de ceilalți 11 polițiștii români care au ajuns la Paris, săptămâna trecută, colegii care au plecat astăzi vor patrula în echipe comune cu polițiști francezi pentru prevenirea faptelor ilegale în zonele cu turiști.

Polițistul mureşean va participa, alături de polițiștii francezi, la activităţi de patrulare şi misiuni de siguranţă publică, pentru prevenirea faptelor de infracţionalitate stradală, va sprijini verificările efectuate de poliţiștii francezi în stabilirea identităţii persoanelor de cetăţenie română care sunt victime sau autori ale unor fapte penale.

Misiunea a început pe 6 decembrie 2016 și se va termina la data de 31ianuarie 2017 și are ca scop acordarea de sprijin şi asistenţă directă autorităţilor de resort franceze în asigurarea securităţii zonelor turistice, unde se pot săvârşi fapte antisociale.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.