Mobila Dalin, 20 de ani de calitate!

Peste 100 de invitaţi, atmosferă de sărbătoare, discuţii amicale şi o zi de vară în toată puterea cuvântului… aşa ar putea fi rezumată, într-o propoziţie, aniversarea a 20 de ani de la înfiinţare producătorului de mobilier tapiţat Mobila Dalin de la Reghin.

În fiecare an, familia Cotoi obişnuieşte să-şi invite partenerii de afaceri şi prietenii la o întâlnire prin care să marcheze trecerea cu folos a timpului şi apropierea faţă de clienţi. În principal, este urmărită menţinerea relaţiilor cordiale şi depăşirea barierelor oficiale dintre partenerii de afaceri. Prilej de sărbătoare, relaxare şi socializare, aceste întâlniri au drept efect o mai bună colaborare şi înţelegere a aşteptărilor pe care le au clienţii, dar şi legarea de prietenii trainice.

În 1992 inginerul Toma Cotoi a pus bazele acestei fabrici şi apoi, datorită experienţei, iniţiativei şi managementului său, afacerea a crescut frumos şi sigur de la an la an. În anii ce au urmat, unul dintre fiii omului de afaceri și soţia acestuia, Dan şi Monica Cotoi, au adus entuziasmul şi energia tinereţii, dublate de competenţă şi optimism, astfel încât la ora actuală grupul de firme are sute de angajaţi şi produce mobilier tapiţat, elemente din lemn masiv – canapele, colţare, scaune, dar şi articole de marochinărie.

Cu Piersic la taifas

Sărbătoarea de sâmbătă a început cu o vizitare a fabricii, urmată de o prezentare de materiale şi produse noi şi discuțiile tehnice aferente, în show-room-ul din incintă. Invitaţii s-au delectat şi cu un program artistic de înaltă clasă, susţinut de Florin Piersic.

În discursul său Toma Cotoi şi-a salutat cordial invitaţii şi a ţinut să sublinieze importanţa pe care o acordă asigurării condiţiilor de muncă pentru angajaţi, dar şi relaţiilor cu aceştia, subliniind totodată faptul ca Mobila Dalin este o afacere de familie care pune accent pe calitatea produselor, factorul uman şi protecţia mediului. Pe de altă parte, Dan Cotoi ne-a declarat întâlnirile de acest gen sunt benefice şi au drept urmare o mai bună colaborare atât cu partenerii autohtoni, cât şi cu cei străini. Aniversarea s-a încheiat cu un picnic de zile mari, în grădina frumos amenajată, unde s-au servit bucate alese, invitaţii (clienţi fideli din toată ţara) au savurat fiecare fel cu mare plăcere, au socializat şi au schimbat păreri, dându-şi întâlnire şi la anul în acelaşi loc, la următoarea aniversare de la Mobila Dalin.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.