Mobilizare de forţe pentru căutarea unui bărbat căzut într-o râpă cu tractorul

Şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” al judeţului Mureş, generalul Dorin Oltean, a declarat duminică, pentru AGERPRES, că în urma unei mobilizări de forţe aparţinând ISU, Inspectoratului Judeţean de Jandarmi şi Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, după mai bine de două ore de căutări, a fost găsit în viaţă un bărbat care a căzut într-o râpă cu tractorul.

Potrivit reprezentantului ISU Mureş, în noaptea de sâmbătă spre duminică, ISU Mureş a primit un apel de la un bărbat băut, care a sesizat că în timp ce se deplasa cu tractorul către o stână din comuna Sântana de Mureş, utilajul s-a răsturnat, undeva la câţiva kilometri de şosea, fiind executat şi un foc de armă.

‘Bărbatul care ne-a sunat era confuz, spunea că s-a tras asupra lor, era foarte confuz, băut fiind. Am urmat procedura pentru persoane dispărute, ne-am deplasat în zonă cu o şenilată, o autospecială de descarcerare, un APIC, nouă subofiţeri, două ambulanţe. Am mobilizat foarte multe echipe în zonă pentru a începe căutările, poliţie şi jandarmi. Spre ora 4,00 am găsit tractorul într-o râpă şi o persoană în viaţă. S-au luat măsuri de salvare a persoanei, a fost predată în viaţă ambulanţei, cu probleme medicale. Intervenţia a fost destul de grea, nu ştiam exact locul, era ceaţă, dar am mers pe urmele tractorului şi am găsit tractorul răsturnat într-o râpă’, a spus generalul Oltean.

AGERPRES

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.