Monica Macovei susţine proiectul AMPER

macoveiSala Europa a Hotelului Grand din Târgu Mureş a fost gazda unei conferinţe de presă organizată de Asociaţia Pentru Minţi Pertinente AMPER susţinută de Monica Macovei, candidat independent la Preşedinţia României, pe tema libertăţii de asociere. „Cred în competiţia onestă a oamenilor şi a ideilor în viaţa politică. Românii vor alege corect dacă vor avea de unde să aleagă. Partidele politice din România au creat un monopol absolut: impun ce oameni vor şi ce legi vor, fără nicio legătură cu românii, cu problemele lor, cu criterii morale sau profesionale. Sistemul politic actual este un sistem clientelar, adesea mafiot, a cărui unică preocupare este furtul din banul public. Cu ajutorul românilor, prin votul şi vocea lor, voi sparge acest monopol”, a spus Monica Macovei. La întâlnire au fost invitaţi şi reprezentanţi ai ONG-urilor locale.
În cadrul conferinţei de presă AMPER a lansat oficial site-ul partide.amper.org.ro dedicat campaniei de modificare a Legii Partidelor despre care Monica Macovei a afirmat că este unul din proiectele pe care le va susţine şi ca preşedinte al României.
Tot azi, după masă de la ora 5, candidata la preşedinţia României se va întâlni cu voluntarii şi susţinătorii din Târgu Mureş la J’ai Bistrot, din strada Mărăşti nr. 6.

http://youtu.be/ivlZvnC58Wc

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.