'Discursul parlamentarului', în scenă înainte de alegeri

nicu mihocMonodrama ‘Discursul parlamentarului’, de Massimo Sgorbani, va fi pusă în scenă la Târgu Mureş cu două zile înaintea alegerilor europarlamentare, în cadrul proiectului ‘Fabulamundi. Playwriting Europe’, a anunţat marţi Teatrul Naţional Târgu Mureş.

‘În ajunul alegerilor pentru Parlamentul European vă invităm la ‘Discursul Parlamentarului’ de Massimo Sgorbani – un nou eveniment în cadrul proiectului ‘Fabulamundi. Playwriting Europe’. Prezentarea scenică a monodramei lui Massimo Sgorbani va avea loc vineri, de la ora 17.00, la Sala Studio a Teatrului Ariel în interpretarea lui Nicu Mihoc şi regia Alinei Nelega’, se arată într-un comunicat de presă al Teatrului Naţional din Târgu Mureş.

Potrivit acestuia, ‘Discursul Parlamentarului’ spune povestea vieţii unui deputat şi a relaţiei sale cu politica, dar mai ales a obsesiei lui pentru discursuri, care îl aduce în pragul disperării.

După jucarea monodramei sale, dramaturgul Massimo Sgorbani va susţine, sâmbătă şi duminică, un ‘workshop’ de scriere dramatică pentru studenţii de la Universitatea de Arte din Târgu Mureş.

AGERPRES

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.