Multe persoane nevoiașe au fost ajutate de Cuierul gratuit al Teatrului Național Târgu-Mureș

Motivați de succesul Campaniei de Crăciun Să împărțim bucuria sărbătorilor, Teatrul Național Târgu-Mureș s-a alăturat inițiativei civile Cuierul gratuit (campanie inițiată de Márton László și Tőkés Botond), în cadrul căreia cetățenii au putut lăsa la intrarea în clădirea teatrului haine călduroase pentru cei care aveau nevoie de ele.
Deoarece au fost mai multe persoane care au donat decât cei care au luat, un număr de haine au fost duse, de către angajații teatrului, persoanelor nevoiașe instituționalizate. Astfel, 36 de geci, paltoane și haine călduroase au ajuns la azilul de noapte al Primariei și 69 de articole de îmbrăcăminte de iarnă au fost donate Casei familiale Sfânta Elisabeta, condusă de călugărul franciscan Pal. Cele 146 de articole de îmbrăcăminte primite ca donație de la firma de second-hand Mozart au fost duse la Casa de copii Sfântul Iosif din Sovata.
Teatrul Național Târgu-Mureș mulțumește tuturor celor care s-au alăturat în mod altruist inițiativei civile Cuierul gratuit, care prin donațiile lor au făcut ca zilele geroase să fie mai suportabile pentru cei în nevoie, iar instituția este deschisă în continuare tuturor inițiativelor sociale.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.