Munca în UK fără restricții până la final de an

munca la negruAmbasadorul Regatului Unit al Marii Britanii în ţara noastră, Martin Harris, a anunţat, miercuri, la Sibiu, că Guvernul britanic va ridica restricţiile de pe piaţa forţei de muncă până la sfârşitul anului.

‘În ceea ce priveşte forţa de muncă, situaţia este următoarea, că vom ridica restricţiile la sfârşitul anului. Deci, în Marea Britanie, Guvernul Marii Britanii este pro circulaţia liberă a forţei de muncă, este contra abuzurilor pe acest drept. Aceasta este poziţia noastră şi suntem în legătură cu colegii noştri din ţări membre pentru a preveni abuzurile dreptului circulaţiei libere a forţei de muncă’, a precizat ambasadorul britanic la Bucureşti, într-o conferinţă de presă.

El a mai arătat că, se înregistrează în ultimii ani, o intensificare a relaţiilor comerciale dintre România şi Marea Britanie, dar şi o creştere a numărului de turişti britanici care vizitează România.

Ambasadorul Martin Harris a venit miercuri, la Sibiu, la sediul Consiliului Judeţean, unde a discutat cu investitori britanici prezenţi pe piaţa sibiană, dar şi cu potenţiali investitori, operatori de turism, despre oportunitatea creşterii afacerilor britanice din acest judeţ.

AGERPRES

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.