Mureș va fi gazda unui concurs de schi

volei CSU Gaz Metan Mediaș a învins sâmbătă echipa tîrgumureșeană de baschet BC Mureș, cu scorul de 76-63. Cu o defensivă agresivă şi exactă, cu procentaje bune în faza ofensivă, gaziştii s-au desprins încă din debutul meciului. Mureşenii au început mai bine repriza a doua, au egalat pe tabela de marcaj şi chiar au trecut pentru puţin timp la conducere. Însă, Gaz Metan a reluat jocul bun, punctând o nouă victorie pe teren propriu.

Ultimul meci al echipei tîrgumureșene de baschet feminin a avut loc tot sâmbătă. În etapa a XVII-a a Ligii Naţionale de Baschet Feminin, BC Nova Vita Tîrgu-Mureş a pierdut cu scorul de 80-43 (23-14, 24-11, 16-11, 17-7) în deplasare, la CSM Târgovişte. BC Nova Vita rămâne pe locul XI şi în etapa viitoare va avea o nouă misiune grea, miercuri, 23 ianuarie, pe teren propriu cu ocupanta locului III, CSM Satu Mare.

La sfârșitul săptămânii trecute a evoluat și formația de volei feminin CSU Medicina. Fetele au realizat în deplasare, scorul de 3:2 (26:24, 20:25, 21:25, 25:15, 15:7), jucând împotriva formației Dinamo Romprest Bucureşti. Mureşencele au început partida în forţă şi, deşi au pierdut primul set (26-24), au reuşit să le câştige pe următoarele două (25-20, 25-21), intrând în avantaj. În cel de-al patrulea set, însă, voleibalistele de la Dinamo şi-au revenit şi s-au impus la diferenţă de 10 puncte, ducând meciul în setul decisiv, pe care tot bucureştencele şi l-au adjudecat (15-7).

În curând, județul Mureș va fi gazda unui nou concurs de schi. Clubul Master Ski&Bike organizează un concurs de schi pentru amatori – Cupa Konzul Kupa la Schi Alpin – slalom și snowboard – în data de 9 februarie 2013, pe pârtia de schi de la Sovata. Înscrierile se vor efectua: prin e-mail la adresa klosz_peter@yahoo.com și plata prin transfer bancar (Master Ski&Bike Banca Leumi Tîrgu-Mureș, cont RO50DAFB101800143779RO01 ), ori la sediul clubului din Tîrgu-Mureș, str. Lăpușnei 6C, ori la fața locului în cazul în care rămân numere de concurs. Premierea se va face separat pentru fiecare categorie. Primii clasați vor primi cupe și medalii; toți participanții vor primi diplome de participare.

Cristina Vancea

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.