Mureşean urmărit internaţional prins de poliţişti

Un bărbat, din judeţul Mureş, pe numele căruia erau emise mandate de urmărire naţională şi internaţională, pentru loviri şi alte violenţe, a fost depistat de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul I.P.J. Mureş.// Bărbatul a fost condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de 1,4 ani de închisoare.

 

 

La data de 11 octombrie a.c., poliţişti din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Mureş au desfăşurat o acțiune, în vederea identificării și reținerii unui bărbat, de 32 de ani, din judeţul Mureş, pe numele căruia Judecătoria Odorheiu-Secuiesc a emis, în cursul lunii aprilie a.c., un mandat de executare a pedepsei închisorii, pentru săvârșirea infracțiunii de loviri şi alte violenţe.

 

Persoana în cauză se sustrăgea de la executarea pedepsei, aceasta fiind dată în urmărire atât la nivel național, cât și internațional, încă din cursul lunii mai a.c..

 

În acest moment, bărbatul condamnat la 1,4 ani de închisoare pentru comiterea infracțiunii de loviri şi alte violenţe, se află încarcerat în Penitenciarul Tg. Mureş.

 

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției de Operațiuni Speciale – I.G.P.R..

 

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.