Mureșeanule, poți fi chiar tu marele câştigător al competiţiei E.ON Energy Globe Award România!

Dacă ai un proiect sau o idee inovatoare în domeniul eficienţei energetice sau protejării mediului înconjurător, nu sta deoparte, intră în concurs! Poţi face asta începând cu 1 mai, modalitatea de înscriere fiind simplă şi rapidă: trebuie doar să intri pe portalul www.energyglobe.ro şi să completezi un formular! Unul dintre premiile valoroase ale competiţiei sau chiar Marele Premiu poate fi al tău!

Competiţia din România a ajuns la a doua ediţie şi este deschisă tuturor persoanelor fizice sau persoanelor juridice: fie că vorbim de societăţi comerciale, instituţii ştiinţifice şi cercetare, organizaţii de stat sau neguvernamentale, şcoli, universităţi, municipalităţi sau comune.

Companii, Municipalităţi, Do it yourself, Tineret şi Idei sunt cele cinci categorii în care vor fi încadrate, în funcţie de temă şi adresabilitate, proiectele înscrise în competiţie. Categoria Idei va include doar acele iniţiative care nu au fost încă implementate, spre deosebire de celelalte patru categorii unde vor concura proiecte aflate în diferite etape de realizare.

Termenul limită de înscriere a proiectelor este 31 mai, urmând ca acestea să fie selectate şi evaluate de către un juriu independent, format din specialişti de renume din ţară şi din străinătate. Premierea celor mai bune proiecte şi idei va avea loc în luna octombrie la Bucureşti, marele câştigător urmând să reprezinte România la etapa internaţională a Energy Globe Award.

La prima ediţie a E.ON Energy Globe Award România din 2016 au fost înscrise peste 150 de proiecte şi idei, iar Marele premiu a fost de 10.000 de euro.

Sursa: e-on, Cristina Vancea

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.