Mureşeni la Europenele de Karate Kyokushin

kumite Alin MogaCampionatul European de Karate Kyokushin, desfăşurat în perioada 15-16 noiembrie 2013 la Oradea a reunit pentru două zile atât iubitori de arte marţiale, experţi în arte marţiale dar şi aspiranţi la titlul de campion european. Lotul României a fost întregit de cei trei reprezentanţi ai clubului mureşean Tiger Budo: Alin Moga şi Alin Sânmărtean antrenaţi de Sensei Traian Dumbrăvean 3 Dan şi coordonaţi de Alina Bogdan, fostă campioană naţională. La proba feminină cadeţi clubul a fost reprezentat cu succes de Laura Ferenţ antrenată de Fogoraşi Cătălin.

La categoria cadeţi minus 55 kg, Laura Ferenţ s-a clasat pe locul V după ce a învins-o pe reprezentanta Lituaniei. Alin Moga, categoria minus 65 kg a ocupat poziţia V după o confruntare cu reprezentantul Poloniei şi pierzând în faţa campionului european, remarcându-se şi la proba de kata cu locul XVII. La categoria U22, minus 65 kg, Alin Sânmărtean a ocupat locul X la kata şi XVII la kumite.

“A fost o experienţă unică pentru mine din care am avut foarte multe de învăţat atât din punct de vedere al tehnicii cât şi a spiritului. Cel mai important lucru este că am reuşit să reprezint România şi mai ales Clubul Tiger Budo Târgu Mureş la un concurs european. De asemenea am înţeles faptul că pentru a ajunge acolo sus este nevoie de foarte multă muncă şi perseverenţă. Mulţumesc celor care m-au susţinut, în special părinţilor şi antrenorului Sensei Traian Dumbrăvean”, a declarat Alin Moga

La competiţie România a participat alături de alte 19 fiind prezenţi peste 400 de sportivi împărţi pe trei categorii: cadeţi (15-16 ani), U22 (18-22 ani) şi Seniori Open (la acesta categorie nu se ţine cont de greutate). Titlul de campion european la seniori open i-a revenit lui Marius Ilaş (Oradea) şi vicecampioană la senioare open este Viviana Chirilă (Oradea).

Corina Haţegan

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.