Mureşeni la Cupa României la Fotbal-Tenis

IMGP4046Federaţia Română de Fotbal-Tenis (FRFT) a organizat Cupa României destinată echipelor de junior sub 18 ani, în data de 11 Iulie 2014, la Mamaia.
„După jocuri aprig disputate, agreate de publicul numeros, echipa SC Victory Cluj a obţinut victoria la fiecare probă, atât la simplu, la dublu cât şi la triplu, nepierzând nici o partidă. La simplu- tîrgumureşeanul Varo Norbert a surclasat adversarii din Salonta, Alexandria,Târgovişte şi Lupeni, la dublu împreună cu colegul său de echipă luduşeanul Bica Ionuţ au făcut spectacol, câştigănd toate partidele, iar în proba de trei unde a intrat alături de ei un clujean, Muszka Paul, au pierdut un singur set, dar au câştigat toate partidele cu adversarii mai sus menţionaţi.

campionii
Varo Norbert şi Bica Ionuţ sunt componenţi şi legitimaţi la Clubul Sportiv Gombos Martial Arts(G.M.A) secţia Fotbal-Tenis din Tîrgu Mureş dar care din motive financiare sunt împrumutaţi un an să evolueze pentru Clubul Sportiv Victory Cluj, având distanţă mare de deplasare şi la etapele din campionat, clubul nostru neputând face faţă cerinţelor financiare impuse de FRFT. Cei doi mureşeni reprezintă coloana echipei, fiind cei mai buni şi în campionatul naţional intern conduce detaşat clubul, unde mai sunt două etape şi au 7 puncte avans (amânunte pe site-un FRFT),…..sperăm să devină Campioni Naţionali după câştigarea Cupei, mai ales că vor reprezenta şi Lotul Naţional al României de Juniori”, au explicat pentru punctul.ro Szilágyi József şi Varo Gyula, antrenorii echipei de Fotbal-Tenis de la C.S Gombos Martial Arts.
Amănunte găsiţi pe siteul clubului, fotbaltenis.5mp.eu.

IMGP4050

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.