Mureșenii, invitați să străbată România cu trenul și să câștige premii frumoase!

CFR Călători a lansat un concurs pentru iubitorii călătoriilor cu trenul.

Cei care călătoresc cu trenul pot fi premiați dacă trimit cea mai frumoasă poveste;  cea mai frumoasă fotografie;    cel mai frumos filmuleț … despre călătoria lor cu trenul.

Premiul lunar constă într-un set de călătorie, care conține 1 rucsac + 1 umbrelă + 1 adaptor / încărcător telefon backup + 1 agendă + 1 pix, personalizate CFR Călători.

Premiul cel mare constă în acordarea unui Card TrenPlus.

Perioada de desfășurare a campaniei este 01 iunie – 30 Septembrie 2017.

Termeni și condiții Campania „Străbate ROMÂNIA cu TRENUL!”

Campania “Străbate ROMÂNIA cu TRENUL!”” este organizată de către SNTFC CFR Călători SA, cu sediul social în B-dul Dinicu Golescu nr.38, sector 1, București, cod 010873,marketing.calatori@cfrcalatori.ro.

Campania se va derula conform prevederilor prezentului regulament, fiind obligatoriu pentru toți Participanții.

Regulamentul Oficial este întocmit și este făcut public conform legislației aplicabile din România.Organizatorul, SNTFC CFR Călători SA, iși rezervă dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfasurarii Campaniei, modificari ce vor fi facute publice în cadrul acestui articol cu mențiunea !Modificat.

SNTFC CFR Călători SA se obligă să le respecte Participanților drepturile prevazute de lege și va utiliza baza de date pentru a trimite corespondența și pentru a realiza rapoarte statistice.

Perioada de desfășurare a campaniei este 01 iunie – 30 Septembrie 2017.

Tematica concursului este călătoria cu trenul în țară și posibilitatea de a ajunge cu trenul în diverse zone cu potențial turistic.

Se premiază:    

cea mai frumoasă poveste (eseu); cea mai frumoasă fotografie; cel mai frumos video care respectă tematica concursului și anume călătoria cu trenul.

Pentru a participa la Campanie, participanții trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele condiții:

 • să trimită un mail la adresa campanie.cfrcalatori@gmail.com care să conțină:
 • 2 bilete de tren scanate care să dovedească călătoria cu trenul a participantului
 • cel puțin o poveste (eseu) / o imagine / un video cu tema “Străbate România cu TRENUL!”, în funcție de categoria la care concurează.
 • Materialele trimise trebuie să respecte tematica concursului, și anume călătoria cu trenul. (ex. fotografii de la fereastra trenului, fotografii din timpul călătoriei, poveste cu experința ta din timpul călătoriei cu trenul, video din timpul călătoriei etc)
 • subiectul mesajului să fie “poveste” sau “imagine” sau “video” (sau orice combinatie din cele 3) , in functie de categoria/categoriile la care concurează.
 • în mesajul transmis sa fie precizate: numele și prenumele concurentului , precum și localitatea și judetul de resedință
 • să fie înscris / să fie de acord cu înscrierea la newsletterul de pe site-ul CFR Călători

Transmiterea unui mail va constitui acceptul participanților pentru ca CFR Călători să utilizeze ulterior eseul (povestea) / imaginea / video in materialele sale de promovare fară să presupună obligații de nicio natură din partea CFR Călători. Un concurent se poate considera înscris în corcurs în momentul în care a primit un email de confirmare de la organizator “Felicitări! Sunteți înscris în concurs la categoria ….” Un concurent poate participa la una, doua sau la toate categoriile de concurs. Un concurent care a participat și nu a câstigat în luna respectivă rămâne automat înscris pentru lunile următoare.

La Campanie NU pot participa angajații Organizatorului, SNTFC CFR Călători SA, precum și rudele de gradul I (copii și parinți) și soțul /soția celor mentionați mai sus.

Premii

Premiul lunar – set călătorie (3 seturi / lună ) – câte un premiu lunar acordat pentru fiecare categorie;

 • 1 rucsac personalizat CFR Călători
 • 1 umbrelă personalizată CFR Călători
 • 1 adaptor / încărcător telefon backup personalizat CFR Călători
 • 1 agendă personalizată CFR Călători
 • 1 pix personalizat CFR Călători
 • Premiul final – Cardul TrenPlus (3 bucăți / câte un card pentru câștigătorul fiecărei categorii) care ofera o reducere de 25% la calatoria cu trenul , pe o perioada de 1 an (la clasa I si a 2-a) .

Câstigatorii premiilor lunare vor fi anuntați până la data de 15 a lunii în curs pentru luna anterioară, iar câstigătorii marelui premiu vor fi anunțati pe data de 16 octombrie 2017

Premiul va fi ridicat de câstigător de la reprezentanții CFR Călători din statia de cale ferata (care are personal CFR Călători) din cea mai apropiată localitate față de localitatea de resedință.

Dacă un participant la concurs va obține premiul lunar la mai multe categorii, i se va acorda câte un premiu pentru fiecare categorie la care este câștigător, iar dacă va obține premiul cel mare la mai multe categorii , i se va acorda un singur card Tren Plus (fiind nominal) .

Mai multe informații puteți obține scriind la adresa campanie.cfrcalatori@gmail.com.

Cristina Vancea 

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.