Musculoșii au împânzit Reghinul

sebastiano (2)Zeci de culturiști, sportivi de top din toată ţara, foarte bine cotaţi la categoriile lor de greutate, s-au întrecut, săptămâna trecută, la cea de-a VII-a ediţie a Cupei Sebastiano, o competiție de culturism şi fitness inițiată și organizată la Reghin, în fiecare an, de Gabi Toncean, preşedintele Federaţiei Romane de specialitate, în colaborare cu Primăria Reghin.

Din ce în ce mai mulți

„De la an la an, la cupa Sebastiano se înscriu sportivi din ce în ce mai mulți și tot mai bine pregătiți … suntem pe un trend ascendent”, a declarat Gabi Toncean, preşedintele FRCF.

În Sala Mare a Casei de Cultură dr. „Eugen Nicoară”, spectatorii au asistat atât la concursul masculin de culturism, cât și la competiţia destinată fetelor, care la această ediţie a Cupei au evoluat în sistem open şi au participat la întrecerile de culturism şi bikini fitness.
La concursul masculin, cei 44 de sportivi au fost punctaţi pentru programul liber şi la cel de poziţii obligatorii.

Laureații

Marele trofeu „Cupa Sebastiano” i-a revenit sportivului Bogdan Mateşan din Oradea, iar premiul cel mare la categoria fete a rămas în județ, el fiind adjudecat de sportiva Palecian Judith de la CSU Tîrgu-Mureş.

În cadrul competiţiei feminine, Cristina Roşca a ocupat poziţia a II-a pe podium, iar la secţiunea Bikini pe primele locuri s-au situat Diana Pivniceru, legitimată la Farul Constanţa, Anca Şomcutean din Baia Mare şi Cristina Conţiu de la CSM Baia Mare.
Primii trei clasaţi ai fiecărei categorii au fost răsplătiţi cu premii în bani, cupe, diplome şi medalii.

Un regal de frumusețe

,,Am asistat la un regal de frumusețe. Iată că am reușit să adunăm la Reghin sportivi de mare valoare aproape ca la un campionat național. Numărul lor a crescut de la an la an, la fel și nivelul pregătirii sportive”, a declarat preşedintele comisiei de organizare Viorel Furdi.

Emeșe Ardelean

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.