Neatenţia la volan şi fuga de la locul faptei

bicicleta-accidentUn accident rutier cu părăsirea locului accidentului s-a întâmplat marţi, dimineaţă, la intersecţia străzilor Libertăţii cu Milcovului, în Tîrgu Mureş. În urma evenimentului rutier, un biciclist, de 75 de ani, care era angajat în traversarea părţii carosabile pe marcajul pietonal pe bicicletă a fost rănit.
Miercuri, autorul accidentului a fost identificat în urma cercetărilor desfăşurate de către poliţiştii Biroului Rutier Tg. Mureş, acesta fiind un tânăr, de 25 de ani, din municipiul Tg. Mureş.
Poliţiştii au întocmit acte premergătoare pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.
Miercuri la ora 11.44, pe strada Budai Nagy Antal, un bucureştean de 50 ani, pe fondul neasigurării corespunzătoare la schimbarea direcţiei de mers spre stânga, a intrat în coliziune cu motociclul marca Wangye, condus de un bărbat, de 64 ani, care s-a angajat în efectuarea unei depăşiri neregulamentare. În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului motociclului. Poliţiştimagesii continuă cercetările pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Pe strada Voinicenilor, miercuri la amiază, un bărbat, de 45 ani, din Crăciuneşti, cu un autoturism Volkswagen pe fondul neasigurării la viraj la stânga, a accidentat uşor un motociclist, de 33 ani, din Voluntari, judeţul Ilfov, care se deplasa regulamentar cu motociclul. Poliţiştii continuă cercetările pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.