Nereguli în primăriile mureşene? Citiţi PUNCTUL 618

Nereguli cu sacul în primăriile mureşene? Detalii găsiţi în paginile 4-5 semnate de Vasile Dancea în ediţia cu numărul 618 a săptămânalului de Mureş şi Harghita, PUNCTUL.

 

Pe pagina 1 Titi Dălălău îşi exprimă opinia despre Antibiotice şii se întreabă: Campanie cu efect?

De ce i se acordă PUNCTUL ALB lui Gabriel Toncean? Cine primeşte PUNCTUL NEGRU? Aflaţi din pagina 2.

Ştiaţi că „Pasiunea şi banii sunt noţiuni care se exclud reciproc?” Aflaţi dintr-o O incursiune în lumea maşinuţelor teleghidate cu Radu Crişan şi Lucian Fridrik. Detalii de subsemnata, în paginile 2 şi 3.

De la Reghin transmite Imola Grama: idei bune în realizarea PUG al oraşului şi  lansare de carte ce merită citită. Detaşlii în pagina 6.

De la Luduş transmite A.I Borgovan: 26 de proiecte pe ordinea de zi a CL, cine-i campioană la tenis de masă junioare III şi un apel adresat oamenilor cu suflet bun pentru ajutorarea unei fetiţe bolnave din Luduş.Detalii în pagina 7. 

Pagina 8 aduce detalii despre Gabriel Toncean. Tot din aceeaşi pagină puteţi afla că se vrea construirea unei clinci de stomatologie, şi amenajarea unui spaţiu de cazare cu regim hotelier. Despre ce este vorba aflaţi în pagina 8.

Urmaşii lui Robin Hood se antrenează în Harghita. Vulturii de Munte din Ocna de sare de Jos sunt pasionaţi de tirul cu arcul. Detalii prezentate de subsemnata în pagina 9.  

Locuinţele ANL au fost repartizate, începe Carnavalul lolelor, se iau măsuri de biosecuritate pentru prevenirea gripei aviare, groapă medievală de provizii descoperită în parcul central sunt titlurile ştirilor din municipiul Sighişoara. Detalii semnate de Cristina Vancea în pagina 10.

De la Târnăveni transmite Mircea Barbu despre proiecte aprobate de Consiliul Local în şedinţa din 13 februarie. Detalii în pagina 12.

Paginile destinate judeţului Harghita aduc ştiri de la festivalul Cârnaţilor de la Nicoleşti, despre numărul virozelor, despre repararea drumului către heliportul unităţii de vânători de munte, cu detalii în paginile 13-15.

Cei care doresc să cumpere case, apartamente, sau terenuri scoase la licitaţie au la dispoziţie anunţurile executorilor judecătoreşti din pagina 14.

Lectură plăcută vă doresc!

EM

 

 

 

 

 

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.