Noi curse aeriene…de la Cluj

Aeroportul Internaţional Avram Iancu din Cluj-Napoca a anunţat introducerea din această lună a unor noi destinaţii internaţionale, ce vor fi operate de către companiile aeriene Wizz Air şi Blue Air. Noile destinaţii disponibile de pe aeroportul clujean sunt Bratislava, începând din 10 martie, Alicante şi Malta din 26 martie, Stockholm din 27 martie, Larnaca din 28 martie, rute operate de compania aeriană WizzAir, urmând ca din data de 26 martie compania Blue Air să opereze destinaţia Luton.
„Introducerea acestor noi destinaţii ce urmează a fi operate de la Cluj contribuie în mod semnificativ la consolidarea statutului aeroportului Avram Iancu de important nod aeroportuar, al doilea ca mărime al ţării şi primul din regiune. Totodată, creşterea semnificativă a numărului de curse operate şi a numărului de pasageri care tranzitează Clujul contribuie la accelerarea rolului aeroportului clujean de motor al dezvoltării economiei locale şi regionale“, a spus Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Un comentariu

  1. Anul trecut am fost in Malta si am asteptat 4 ore pentru avion….am aflat de Flight Refund si am cerut compensare de la compania aeriana…am primit 300 de euro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.