Noi locuri de muncă la Leoni Luduș

Luni 6, martie, în intervalul orar 10:00 – 14:00, la Casa de Cultură „Pompeiu Hărăşteanu” din Luduş, compania Leoni a desfăşurat o nouă acţiune de recrutare.
Compania bistrițeană numărul 1 în Europa în domeniul cablajelor, Leoni se axează pe fabricarea de echipamente electrice, electronice și motoare pentru autovehicule BMW. Deși inițial s-a discutat despre generarea a 300 de locuri de muncă, până în momentul de față au fost angajate peste 600 de persoane, atât ludușeni, cât și locuitori ai comunelor limitrofe.

Leoni, aproape 100 de ani

Leoni este o companie de primă clasă în tot ceea ce ține de fire, cabluri, sisteme de cablare și produse conexe, utilizate la nivel global în industria de automobile, dar și în sectoarele industriale cheie, cum ar fi telecomunicațiile, IT, sănătate și energie. În prezent, Leoni are deschise trei fabrici în România, la Arad, Pitești și Bistrița, la care sunt angajate 13.000 de persoane. În domeniul cablajelor, compania Leoni este numărul unu în Europa și a patra mare companie la nivel mondial.
Fabrica Leoni din Bistrița a fost înființată în anul 2002. Principalii clienți ai companiei Leoni Bistrița sunt Mercedes, BMW și Rolls-Royce.

Facilitățile…

…pe care compania le pune la dispoziția angajaților vin să întâmpine nevoile unor locuri de muncă moderne și la standarde europene.
Beneficiile angajaților LEONI: contract de muncă pe perioadă nedeterminată; transport asigurat de companie (dus– întors); tichete de masă; spor de vechime în muncă; spor de noapte; spor de fidelitate; bonusuri adiționale de prezență, performanță și calitate; plata orelor suplimentare; facilități de instruire; primă de vacanță; prime cu ocazia sărbătorilor legale (Paște, Crăciun, Ziua Copilului, 8 Martie); ajutoare sociale (deces, căsătorie, nașterea copilului); extra-zile libere legale – plătite; pauză de masă 30 minute din care 15 minute plătite; servicii de cantină; facilități igienico-sanitare.

Cristina Vancea

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Un comentariu

  1. Mariutamaria163@gmail.com

    Buna ziua.
    Se mai fac angajari?
    Multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.