Noi percheziții la persoane suspectate de evaziune

masina politiePoliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Mureş au descins, în această dimineaţă, la locuinţele unor administratori de societăţi comerciale şi la o firmă de pază. 10 persoane sunt bănuite că ar fi produs un prejudiciu de peste 2.560.000 de lei, prin evaziune fiscală, spălare de bani şi falsuri.

În această dimineaţa poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate efectuează 6 percheziţii, la sediul unei firme de pază din Tg. Mureş şi la locuinţele mai multor persoane bănuite de evaziune fiscală, spălare de bani, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals.

În fapt, 10 persoane, în calitatea de administratori ai mai multor societăţi comerciale, ar fi înregistrat, în perioada 2009 – 2010, în evidenţele contabile, cheltuieli ce nu au la bază operaţiuni reale, în scopul sustragerii de la îndeplinirea obligaţiilor fiscale. Astfel, ar fi cauzat un prejudiciu de 2.560.792 de lei.

Au fost emise opt mandate de aducere pe numele persoanelor bănuite, urmând ca aceştia să fie audiaţi şi să se dispună măsurile legale în cauză. Acţiunea s-a desfăşurat sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş.

Sursa: IPJ Mureș

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.