Noul magazin Kaufland se deschide joi

Millennium Bank a acordat o finanţare de 20,8 milioane de lei dezvoltatorului Mara Com.Mixt din Arad pentru construirea noului magazin Kaufland care se va deschide în Târgu-Mureş. Cu o suprafaţă desfăşurată de 10.200 de metri pătraţi, clădirea găzduieşte 204 locuri de parcare la parter şi magazinul la primul etaj. Construcţia a fost demarată în august 2013 şi a fost finalizată în decembrie 2013, iar deschiderea sa oficială va avea loc pe 30 ianuarie 2014. Acesta este al doilea magazin Kaufland din Târgu-Mureş şi se află pe strada Livezeni.

Kaufland este cel mai mare retailer din România după valoarea vânzărilor, iar noul magazin din Târgu-Mureş este al 90-lea din ţară. Compania este prezentă în România din 2005 şi face parte din grupul german Schwarz. Grupul Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.110 de magazine în 7 ţări, în Germania, Cehia, Slovacia, Polonia, Croaţia, Bulgaria şi România. Kaufland România a creat până în prezent peste 12.000 de noi locuri de muncă directe în România, la sediul central în Bucureşti, în magazinele deschise, precum şi la centrele logistice situate în Parcul Industrial Ploieşti si Turda.

Mara Com.Mixt este un dezvoltator de hale industriale din Arad cu capital integral românesc, fondat în 1991 şi listat la bursă din 1996. Pe lângă construcţii, compania se ocupă şi cu achiziţionarea, vânzarea şi închirierea imobilelor pe care le deţine. Millennium Bank a mai finanţat Mara Com.Mixt cu 1,4 milioane de lei pentru pregătirea terenului pe care va fi construit un nou magazin Kaufland în Arad.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.