Nova Vita la ceas aniversar

La moment aniversar deosebit, ma gandesc cu emotie si nostalgie, in urma cu doi ani , cand ne pregateam debutul acestei frumoase activitati a compartimentului obstetrica si neonatologie, in asteptarea primului nascut la NOVA VITA.
Si iata ca suntem la 1000 de nasteri!
Azi dupa doi ani de activitate si un bilant de 1000 de copii din generatia Nova Vita, pot sa aduc doar cuvinte de multumire tuturor.
Primul meu gand de multumire se indreapta catre dl.Mailat Virgil, cel care a investit la Tg.Mures in acest edificiu medical privat la standarde europene, cel mai mare centru de referinta si excelenta in Transilvania. Datorita acestui om astazi comunitatea mureseana beneficiaza de aceasta alternativa de desfasurare normala si civilizata a actului medical la nivelul superior al asteptarilor si nevoilor pacientilor si cadrelor medicale.
Cel de-al doilea gand de multumire se indreapta catre dumneavoastra cei care ne-ati acordat increderea accesand serviciile noastre.
Si nu in ultimul rand un gand de multumire vreau sa adresez echipei medicale care a fost alaturi de dumneavoastra la unul dintre cele mai importante si emotionante momente din viata unei familii respectiv:nasterea unui copil.
Inainte de a incheia, vreau sa va asigur de toata disponibilitatea noastra de a imbunatatii si mentine continuu calitatea serviciilor medicale.
Suntem hotarati sa deschidem noi orizonturi in domeniul serviciilor medicale, spre deplina satisfactie si incredere a pacientilor si colaboratorilor nostri. Speram sa fiti alaturi de noi in acest demers,pentru ca sanatatea conteaza la Nova Vita!

Ionela Ciotlaus

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.