Nunta Exclusivă la Palat

În perioada 10-12 Februarie 2017, are loc evenimentul la “Nunta Exclusiva la Palat”, unul din cele mai promitatoare evenimente in materie de nunti. Un concept nou, un eveniment, ce se va desfasura la Palatul Culturii Targu-Mures. Evenimenul, aflat la a-2-a editie, este dedicat in special viitorilor miri, dar si celor interesati de organizarea unui eveniment festiv. “Nunta Exclusiva la Palat” are privilegiul de a avea cei mai importanti furnizori de servicii, pentru a aduce in atentia viitorilor miri tendintele anului 2017. La acest eveniment veți găsi rochii de mireasă și costume de mire, modele de verighete, decorațiuni, aranjamente florale, pachete foto-video, showroom (outdoor) limuzine, band-uri de muzica live si alte servicii din domeniul nuntilor.

Participantii vor beneficia de o serie de reduceri, vor putea participa la concursuri cu premii si vor avea ocazia de a se informa, de a se inspira si de a gusta, la propriu si la figurat, din ofertele celor mai cunoscute branduri de pe piata.

Deschiderea oficiala a evenimentului va avea loc Vineri, 10 Februarie la ora 14:00.

Printre branduri si furnizori cunoscuti care vor fi prezente la eveniment vor fi precum: Seroussi, Tudor Tailor, Salonul Maria, Hotel Privo, Colina Sasului, Sound Art, Adonis, Hotel Grand, Fotoshoty, Alpy, Delcotrans, Restaurantul Boema, Salon Paula, Floraria Francesca , Artizan, Indigo cards, Monsieur Bartender, Estetique Studio si multi altii.

Intrarea la eveniment este 7 lei.

Expozantii care doresc să participe la eveniment ne pot contacta pentru mai multe informații la adresa de e-mail carmen@distinct-events.ro sau la numarul de telefon 0723 676 543

Programul evenimentului:

Vineri: 14:00-20:00

Sambata: 10:00-20:00

Duminica: 10:00-20:00

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.