O aventură uimitoare la CARPATHIAN MTB EPIC, cucerește Carpații!

Luna septembrie vine cu o provocare incredibla pentru riderii pasionati si dornici sa isi impinga limitele la maxim! CARPATHIAN MTB EPIC, cea mai noua cursa pe etape din calendarul international, ofera 157 km de pedalat si 5,750 m de urcare in inima uneia dintre ultimele regiuni salbatice ale Europei. Evenimentul de 4 zile e programat sa aiba loc intre 21 si 24 septembrie 2017 si asteapta 100 de rideri de top, atat din tara dar si de peste hotare, sa soseasca in Race Village care se regaseste la Cheile Gradistei – Fundata, in judetul Brasov.

CARPATHIAN MTB EPIC, organizat de ACS MPG, provoaca atat ciclistii profesionisti ce concureaza la nivel international, cat si riderii experimentati si aspiranti sa isi testeze abilitatile la maximum si sa isi satisfaca dorinta de a trai experiente spectaculoase, fie ca vor da curs provocarii de 4 zile sau de 1 zi.

Ciclisti de top din Franta, Germania, Anglia, Finlanda, Polonia, Ungaria, Slovacia, Romania, Bulgaria si Republica Moldova, dar si din alte parti ale lumii, precum Uganda, asteapta sa ia Startul la 4-day EPIC. Prezenta mai multor campioni internationali la MTB seteaza un nivel ridicat de competitie inca de la prima editie a CARPATHIAN MTB EPIC.

Inscrierile la aceasta competitie pe etape se realizeaza online pe pagina oficiala www.carpathianmtb.ro/ro/ si se vor inchide pe 15 septembrie!

Pentru mai multe detalii, va invitam sa consultati comunicatul de presa atasat impreuna cu poze utile, realizate pe traseul de concurs, si utile publicarii informatiilor. Pentru sursele foto, va rugam sa citati: ACS MPG si Cosmin Dumitrescu.

Pentru detalii suplimentare, va rugam nu ezitati sa ne contactati: elena.vavilov@mpg.com.ro si alecsandra@tudor-communication.ro.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.