O femeie din Vânători arestată pentru tâlhărie în gară

La data de 09 februarie a.c., ora 04:00, Poliţia Municipiului Sighişoara a fost sesizată de către un bărbat, de 48 de ani, din Sighișoara, despre faptul că persoane necunoscute l-au deposedat, prin violenţă, de geanta pe care o avea asupra sa.

În fapt, victima, în timp ce se deplasa spre Stația CFR Sighișoara, pe o potecă de lângă linia de cale ferată, într-o zonă total neiluminată şi necirculată, a fost deposedat prin violenţă de o geantă pe care o avea asupra sa, în care se aflau produse alimentare, documente personale şi alte bunuri.

În urma cercetărilor efectuate de către poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Sighişoara au fost identificate 3 persoane, 2 minori, de 16 şi 17 ani, din Sighişoara şi o femeie, de 31 de ani, din comuna Vânători, care ar fi comis tâlhăria.

Cercetările sunt continuate de poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, cu femeia, din Vânători, în stare de reţinere pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca aceasta să fie prezentată instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.