O nuntă de vis e „Nunta Exclusivă la Palat”

Anunţat cu ceva timp în urmă, mult aşteptatul eveniment al începutului de an va rămâne cu siguranţă în memoria celor care au trecut azi pe la Palatul Culturii din Tîrgu Mureş. Intitulat „Nunta exclusivă la Palat” evenimentul şi-a propus să fie mai mult decât un târg sau expoziţie în materie de nunţi, dar a reuşit să fie un ghid extrem de util celor care se pregătesc să-şi unească destinele sau vor fi naşi sau doar nuntaşi în 2017. Pentru că la „Nunta exclusivă la Palat ” despre asta e vorba!

Vârfuri de brand într-o sală specială

Foaierul Palatului Culturii şi renumita Sală a Oglinzilor sunt gazda celui mai complex eveniment dedicat mirilor şi nuntaşilor, organizat de Distinct Events şi M2. „Este prima ediţie a expoziţiei – eveniment „Nunta exclusiv la Palat”. În prima fază ne-am propus să aducem vârfurile de brand şi ne bucurăm tare mult că avem marea onoare să avem din absolut toate domeniile, branduri reprezentative atât pentru judeţul Mureş şi cât şi pentru judeţul Clu.j Evident, ce ne dorim cel mai mult este să avem parte de  vizitatori.Viitorii miri să se regăsească în serviciile de calitate pe care noi ne-am dorit să le avem. Să se bucure de o bună organizare atât expozanţii cât şi vizitatorii după care, evident, să-şi dorească fiecare să revină şi la următoarele ediţii”, a declarat organizatoarea, Carmen Ciocan.

Two to tango

În deschiderea evenimentului vineri, de la ora 14, au cântat Two to Tango, Sorin Indrei şi Irina Ţiglar, ei fiind artiştii care sâmbătă vor cânta în tandem şi vor dansa tango argentinian. Sâmbătă şţi Duminică programul va continua între orele 10 şi 20. Viitorii miri vor avea posibilitatea să câştige un voucher de 1000 de lei de la Salonul Maria la achiziţionarea sau închirierea unei rochii de mireasă, sau o pereche de pantofi de mireasă oferită de Pantofi Ştefana şi multe alte surprize şi vouchere. Mai mult de atât participanţii vor beneficia de o serie de reduceri, vor putea participa la concursuri cu premii, se vor putea informa, inspira şi degusta ofertele celor mai cunoscute branduri de pe piaţă. Şi pentru că organizatorii s-au pregătit nu doar pentru miri, dar şi pentru toţi interesaţi de organizarea unui eveniment festiv, aici veţi găsi de toate.  Pe lângă expoziţia de rochii de mireasă şi costume de mire sunt expuse rochii de seară şi costume elegante. Muzica live oferă vizitatorilor să aleagă cu mai multă uşurinţă dintr-o selecţie exclusivistă de oferte din partea expozanţilor. Toate aceste oportunităţi contra unui preţ de intrare modic, de numai 7 lei de persoană!

Chestiuni artistice pe tot parcursul evenimentului

Vorbind despre programul evenimentului Carmen Ciocan a explicat ce cuprinde acesta.  „Dincolo de faptul că avem o expoziţie şi fiecare vizitator are bucuria de a vizita standurile ne bucurăm de prezenţa artistică a diferiţilor artişti din Mureş atât pe partea de dans, chestiuni artistice specifice evenimentelor de la quartete la concursuri de dans, dar cel mai important, avem de la Cluj artişti, pianişti care cântă în tandem, dansează tango şi asta se desfăşoară pe tot parcursul evenimentului”.

Expozanţi la nivelul superbei săli

O simplă  vizită în sine în minunata clădire a Palatului Culturii este un eveniment, dar Nunta , desigur, îi oferă o strălucire aparte. „Am avut mare noroc, şi aici nu putem decât să le mulţumim reprezentanţilor Palatului Culturii, care pentru prima dată ne-au pus la dispoziţie Sala Oglinzilor pe care noi o considerăm sală de muzeu, unde chiar avem expozanţi la nivelul la care se ridică această superbă sală”, a continuat Carmen Ciocan.

Tîrgu Mureş respectă tradiţia

Întrebată cum de a căzut alegerea locaţiei pentru eveniment tocmai asupra  oraşului nostru, organizatoarea a explicat că principalul motiv ar fi păstrarea tradiţiei în materie de nunţi.

„În primul rând, eu am ştiut datorită unor statistici pe care am avut plăcerea să le am în posesie acum un an de zile, Tîrgu Mureşul încă respectă tot ce înseamnă nuntă. Lucrurile astea s-au pierdut cumva în alte oraşe. Pornind de la numărul de participanţi la o nuntă, la servicii, cred că acesta este singurul judeţ care respectă ideea de staroste, nişte tradiţii care sunt în continuare respectate.Evident aici e vorba şi de potenţialul de clientelă şi poate că de aceea un oraş la nivelul Tîrgu Mureşului îşi permite  să aibă trei astfel de  evenimente într-un sezon. De la noi a pornit totul cu locaţia. Am avut locaţia, ne-am permis să facem şi acest eveniment. Locaţia a adus de la sine şi brandurile”, a recunoscut Carmen Ciocan.

Branduri la Nuntă

Printre branduri şi furnizori cunoscuţi care vor fi prezente la eveniment vor fi precum: Seroussi, Tudor Tailor, Salonul Maria, Hotel Privo, Colina Sasului, Sound Art, Adonis, Hotel Grand, Fotoshoty, Alpy, Delcotrans, Restaurantul Boema, Salon Paula, Florăria Francesca, Artizan, Indigo cards, Monsieur Bartender, Estetique Studio şi mulţi alţii.

Cu toate acestea organizatoarea pare modestă: „M-aş bucura să spun că ( o pereche ce vine la noi) ar putea găsi absolut tot. Din păcate  nu o să reuşim, pentru că asta este o chestiune pe care n-o să sfidăm noi acum, să avem o exclusivitate şi totul pus la punct, dar în mare parte, cred că 90%, ne bucurăm să spunem că Da. Pot să vă asigur că tot ce avem ca servicii sunt categoric vârfuri” .

Locaţia a ridicat nivelul evenimentului

Palatul, Sala oglinzilor, expozanţii toate îmbinate contzribuie la succesul evenimentului. „Avem în jur de 20 de expozanţi. Ne propunem să avem vizitatori, care să se bucure atât de serviciile pe care le au expozanţii cât şi de această frumoasă locaţie. Astea sunt două lucruri pe care noi le-am îmbinat şi prin asta am ridicat un pic valoarea evenimentului. Cu tot respectul îmi permit şi-mi asum că ne.am gândit să fim ceva mai mult decât un târg. Nu suntem la nivelul de târg. Aici vorbim: argumentul principal ar fi locaţia, al doilea ar fi evenimentele artistice pe care noi ni le-am propus şi pe care ne bucurăm să le punem la dispoziţia atât a expozanţilor cât şi a vizitatorilor şi evident brandurile care au avut onoarea să vină şi să se expună”, a precizat Carmen Ciocan.

După căderea cortinei peste Nunta Exclusivă la Palat  organizatorii au declarat: „evenimentul a fost peste așteptările noastre, pentru că la eveniment cei peste 550 de participanți au venit  special ca să-şi organizeze viitoarea nuntă”.

Erika Mărginean

Foto Cristi Teodorescu

 

 

 

 

 

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.