O poliţistă mureşeană în misiune la Paris

ramona-farcas

Începând de astăzi, o poliţistă de la Serviciul Rutier Mureş va participa la o misiune de patrulare, în Paris, Franța. Poliţista româncă Ramona Fărcaş va patrula alături de poliţiştii francezi, pentru descurajarea activităţilor infracţionale în zonele cu mulți turişti.

În perioada 6 decembrie 2016 – 31 ianuarie 2017, 11 poliţişti români vor participa la o misiune de patrulare în Paris, Franța.

Scopul misiunii este acordarea de sprijin şi asistenţă directă autorităţilor de resort franceze în asigurarea securităţii zonelor cu afluenţă turistică sezonieră, unde se pot săvârşi fapte antisociale.

Polițiștii români vor participa, alături de polițiștii francezi, la activităţi de patrulare şi misiuni de siguranţă publică, pentru prevenirea faptelor de infracţionalitate stradală, vor sprijini verificările efectuate de poliţiștii francezi în stabilirea identităţii persoanelor de cetăţenie română care sunt victime sau autori ale unor fapte penale.

Poliţista din Mureş care participă la misiune are experienţă în structurile operative ale Poliţiei Române şi a parcurs un proces de selecţie care a constat în verificarea cunoştinţelor teoretice legislative și a nivelului de cunoaştere a limbii ţării în care va desfăşura misiunea.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.