O scrisoare pierdută. Prea multă vorbărie participă la Festivalul Internațional de Teatru Povești de la Alba Iulia

Spectacolul Companiei Liviu Rebreanu, O scrisoare pierdută. Prea multă vorbărie după I. L. Caragiale, regia Gavril Cadariu, va fi prezent, în perioada 12-14 octombrie 2017, la Festivalul Internațional de Teatru „Povești” de la Alba Iulia.
Actorii Teatrului Național Târgu-Mureș vor susține o reprezentație cu acest spectacol vineri 13 octombrie 2017, de la ora 18:00, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia.
Festivalul Internațional de Teatru „Povești” Alba Iulia 2017 este cel mai important eveniment cultural din județul Alba și are în program spectacole pentru toate vârstele, conferințe, ateliere, lansări de carte, motiv pentru care și biletele se vând ca „pâinea caldă”.
Ca în fiecare an, programul include spectacole de teatru non-verbal, verbal sau intens verbal, de animaţie pentru adulţi, de teatru-dans, de coregrafie, de teatru cu elemente de clovnerie şi divertisment explicit, aşadar o ofertă variată de nuanţe şi limbaje scenice. Dintre titluri, menționăm: A douăsprezecea noapte (r. Victor Ioan Frunză), Noapte pariziană (r. Daniel Pop), Furtuna (r. Cristian Pepino), Freak Show (r. Florin Piersic Jr.), Amantul (r. Vlad Stănescu), All Inclusive (r. Vlad Zamfirescu), #Emojiplay (r. Gigi Căciuleanu) sau Soldatul de ciocolată (r. Andrei Șerban).
Spectacolele festivalului, 22 în total, sunt producții atât din România (București, Galați, Târgu-Mureș, Brașov, Craiova, Arad), cât și din străinătate (Franța, Italia, Bulgaria, Republica Moldova).

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.