O tânără din Târgu Mureş a fost înjurată şi agresată de hoţii de buzunare din autobuze, pentru că i-a avertizat pe călători! (VIDEO)

O tânără din Târgu Mureş a fost înjurată şi agreastă doar pentru că a avut curajul să confrunte doi hoţi de buzunare. Fotografiile infractorilor circulau deja pe reţelele de socializare.

Cei doi bărbaţi agresivi din imagini sunt cunoscuţi hoţi de buzunare din Târgu Mureş. Andreea i-a surprins în timp ce-şi pregăteau terenul pentru următoarea lovitură. Tânăra a încercat să avertizeze şi restul călătorilor, dar a fost auzită de tâlhari.
-M-au auzit, au devenit foarte violenţi cu mine, au încercat să mă lovească, ma înjurau, au venit asupra mea. Am încercat să scot telefonul, sa filmez. Au devenit şi mai agresivi când au văzut că vreau să scot telefonul.

Deşi în staţia de autobuz erau mai mulţi oameni, nimeni nu a sărit în apărarea tinerei. Nici măcar cei pe care tocmai îi avertizase de pericol. Situaţia a fost salvată, din fericire, de soţul femeii. Era într-un magazin din apropiere şi a auzit scandalul.

Confruntaţi de bărbat, hoţii s-au retras. Episodul surprins ieri nu este însă un caz izolat.

În lipsa unor probe concrete sau a unui flagrant, poliţia nu prea are ce să le facă acestor hoţi. Tocmai de aceea Andreea şi Benny speră ca gestul lor să inspire oamenii să acţioneze.

Sursa: Antena 1

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

2 Comentarii

  1. Asa-i politia romana!!!BRAVO!!!

  2. Asa este societatea asta LASA…tanara vroia sa faca un bine tocmai celor din jur si cand a intrat la greu restul au stat cu coada intre picioare rusinos….tocmai de aceia merita sa fie talhariti..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.