Ocazii cât „China”, dar fără gol

Meciul dintre FCM Tîrgu-Mureş şi CSU Sibiu a adus la fel de multe ocazii ca şi fulgii de nea care au început să cadă la debutul partidei. Începutul de primăvară, în afară de un meci gratuit şi şepci cu însemnele clubului au adus doar ocazii. Niciun gol!

Poate dacă Celsinho obţinea acel 11 metri din minutul 17, un penalty clar, soarta meciului ar fi fost alta. Oricum am avut parte de ocazii mai multe decât am putut nota, dar finalizarea a lăsat de dorit. Parcă nu mai avem om de gol. Sibiul a avut şi ea şansele ei şi demonstrează că e o echipă care poate rezista în continuare Stelei, lui Dinamo sau CFR-ului.Cronica meciului poate fi descrisă în felul următor: Șuturi de la 25 de metri, de la 16 metri, atacanţi singur cu portarul, centrări perfecte la cap, dar nicio finalizare.

Antrenorii ş-au respectat adversarul şi au mai adăugat atât: Am avut ocazii, dar nu am marcat. În continuare, cu 17 puncte rămânem la limita retrogradării, cel mai probabil pe locul 15-16. În etapa 21 vom disputa un derby al ultimelor clasate la Mioveni de unde suntem obligaţi să aducem puncte. Vă reamintesc că avem nevoie de 23 de puncte din 14 meciuri, adică 7-8 victorii aşa că fotbalul trebuie luat mai în serios.

Municipalitatea a investit cam multe milioane de euro în sportul mureşean ca să n avem rezultate.

Marius Libeg

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.