Ofertă pentru investitorii străini

Oamenii de afaceri sunt interesați de ofertă

Oamenii de afaceri sunt interesați de ofertă

În anii din urmă, penuria locurilor de muncă afectează în mod dramatic atât viața tinerilor, cât și cea a celor trecuți de prima tinerețe. Administrația locală este, în mod firesc, de partea celor care doresc să creeze noi locuri de muncă aducătoare de beneficii pentru locuitorii orașului și noi sume de bani la bugetul care asigră dezvoltarea urbei.

China, o posibilă rezolvare?

La această întrebare, primarul orașului, Cristian Moldovan, cel care a inițiat mai multe acțiuni de înființare a unor noi locuri de muncă spune că ,,trebuie să ajungem la crearea și asigurarea unor locuri de muncă sigure și stabile”. Acțiunea desfășurată la Hotel Sabis a vrut să răspundă acestui deziderat și a reunit reprezentanți ai Executivului, Liviu Botezan, Sorinel Tripon, Daniel Șofron și oamenii de afaceri din oraș. Dintre aceștia, Vasile Trifan, Ioan Lăpușan, Nicolae Cîmpean și alții au apreciat inițiativa de revigorare a activității industriale și agricole din oraș și au făcut propuneri constructive.
În fond, Cristian Moldovan dorește ca oferta orașului să fie cunoscută de investitorii străini. În acest sens, Daniel Șofron a prezentat posibilele beneficii economice ale unei colaborări cu marea putere care este China prin intermediul unei case de avocatură din București.
,,Pentru o taxă de 500 de euro, facilitățile economice pe care le poate asigura orașul sunt prezentate investitorilor chinezi, a spus primarul. Evident, până la punerea în practică a programelor noatre va trece un timp”.
Dar, până atunci, administrația locală pregătește oferta pe care Casa de avocatură Florică Ciutacu o va prezenta la Șanhai, în China, în primăvara acestui an.

Ioan A. Borgovan

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.