Off-road la nivel european

Un copil, un hobby, o cauză… Susținerea necondiționată a unui părinte și rezultatele încep să curgă: campion național la juniori III și vicecampion național la juniori II, motociclism viteză 2011; campion național la Supermoto categoria 65 cmc și vicecampion pentru Europa de Est.

În 2012 are deja un loc 1 la supermoto, 2 clasări pe locul 3 la supermoto în campionatul est-european și un accident destul de dur la o altă etapă. Este un luptător care în săptămâna ce tocmai s-a încheiat a fost la concursul de la Moreni de unde a venit cu primul loc la motocros și merge în acest week-end la Cupa Dementor de la Zărnești (Brașov) pentru a se bate pe marele premiu pus la bătaie de organizatori: o motocicletă nou-nouță în valoare de 4.000 de euro.

Are doar 10 ani, concurează pentru Clubul Steaua General Turbo Honda București și, din păcate, are și o mare problemă: finanțarea performanței. Un singur sponsor a găsit de cuviință să se aplece spre performanțele micului zburător pe două roți și anume S.N.G.N. Romgaz S.A., dar nu e suficient. În numele lui Andrei, dar și din partea redacției Punctul, mulțumim tuturor celor care vor realiza că cei dedicați sunt cei ce fac progresul. Andrei chiar e bun…

Cristian Teodorescu

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.