Outinmures marchează 2 ani în cadrul unei gale

mihai negreaBlogul outinmures.ro împlinește doi ani de activitate. Astăzi, de la ora 18:30, la Palatul Culturii (sala mică) echipa acestuia organizează o gală de premiere a celor mai bune localuri despre care timp de doi ani au scris și chiar rescris recenzii. Mai multe detalii despre nominalizații la aceste premii și sistemul de vot, ne-a oferit Mihai Negrea, coordonatorul outinmures.ro:

A fost o săptămână pentru nominalizări, în care publicul nostru a putut să trimită mailuri sau mesaje cu nominalizări. Noi le-am luat, le-am organizat pe categorii și le-am supus la vot. Nominalizați au fost 47 de localuri, împărțiți pe 12 categorii. La unele categorii sunt mai multe, la altele mai puține. De exemplu la cafenele au fost mai multe, pentru că acolo interesul este mai mare. La partea de eveniment au fost invitați toți nominalizații. Câștigătorii vor primi, pe lângă o șampanie, poze etc. și o situație cu voturile pe fiecare categorie, un mic studiu de piață, în sensul de ce interese are târgumureșeanul din perspectiva outinmures, plus niște observații făcute de noi, fără neaparat să avem suport științific.

La finalul procesului de vot au fost înregistrate 529 de voturi valide, de la persoane individuale. De asemenea, sistemul de vot a fost gândit ca să înregistreze votul valid numai dacă s-a exprimat votul la fiecare categorie în parte. După gala de premiere, evenimentul se mută la Old City Pub pentru party-ul de după.

C.H.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.