:P – PATRU PIESUȚE POLITICE DESPRE DUȘMANI la Sala Mică

Compania Liviu Rebreanu a Teatrului Național Târgu-Mureș anunță ultima reprezentație din stagiunea 2016-1017 a spectacolului 😛 – PATRU PIESUȚE POLITICE DESPRE DUȘMANI de Székely Csaba, regia Sebestyén Aba. Reprezentația va avea loc marți 23 mai 2017, de la ora 19.30, la Sala Mică.

😛 – PATRU PIESUȚE POLITICE DESPRE DUȘMANI a participat în luna martie la Festivalul Internațional de Teatru DESZKA de la Debrețin și în luna mai la Festivalul de Teatru Nou de la Arad, urmând să fie prezent în acest an și la Festivalul Comediei Românești FESTCO 2017.
Spectacolul este compus din patru fabule despre putere, convieţuire, frică, adevăr şi minciună. Din distribuția spectacolului fac parte actorii: Csaba Ciugulitu, Cristian Iorga, Luchian Pantea, Andi Gherghe, Raisa Ané, Loredana Dascălu, și Georgiana Ghergu.
Decorul este realizat de Lokodi Aletta, iar costumele de Hotykai Evelyn, muzica originală aparținându-i lui Cári Tibor.
Biletele au fost puse în vânzare ele putând fi achiziționate de la cele două casierii ale Teatrului Național Târgu-Mureș (cea de la sediu și cea de la Palatul Culturii) precum și online pe www.biletmaster.ro

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.