Palmares bogat pentru Șoimii de Mureș, după Trofeul Carpaţilor

Salina Praid a găzduit în perioada 3-5 februarie 2017 o competiţie de tir cu arcul în sală, intitulată Trofeul Carpaţilor – Finala. Concursul a fost unul de pregătire pentru WIAC 2017 – Campionatul Mondial IFAA Indoor 2017, ce se va desfăşura între 28 martie 2017 şi 1 aprilie 2017, la Fundata – Cheile Grădiştei.

Concursul s-a desfăşurat în subteran, în condiţii speciale, iar organizatorii s-au bucurat de participarea unui număr de peste 120 de arcași. Clubul târgumureşean Şoimii de Mureş s-a clasat pe locul al II-lea din peste 20 de cluburi, participând cu 15 sportivi care au înregistrat rezultate foarte bune:

Locul I – Bowhunter Unlimited (BU) – Şerban Răchită
Locul I – Freestyle Recurve (FSR) – Andrei Avram
Locul I – Bowhunter Recurve (BHR) – Raluca Cerchez
Locul I – Bowhunter Recurve (BHR) – Kovács Petra – Juniori
Locul I – Freestyle Unlimited (FU) – Bogdan Avram – Copii
Locul II – Freestyle Recurve (FSR) – Tudor Băldean – Juniori
Locul III – Bowhunter Recurve (BHR) – Bianca Mihai Blaga

Trofeul Carpaților s-a desfășurat în trei locuri, începând cu luna octombrie 2016 la Săliște – Sibiu, continuând în decembrie 2016 la Cheile Grădiștei – Brașov și finalizând cu Praid – Harghita. Competiția cuprinde două probe. Prima este Flind, care presupune tragerea de la 6 distanțe într-o ordine prestabilită, iar a doua este Target, la care se trage de la distanța de 20 yarzi/18 metri.

Înfiinţat în 2012, Clubul Sportiv „Şoimii de Mureş” a ajuns să aibă în componență 25 de arcași, dintre care 15 participă constant la competiții naționale cu rezultate excepționale. Nivelul performanței în ultimii ani a crescut semnificativ, iar sportivii au reușit să țină pasul oferind multă pasiune, interes și antrenamente solicitante.

print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.