Palmares bogat pentru Șoimii de Mureș, după Trofeul Carpaţilor

Salina Praid a găzduit în perioada 3-5 februarie 2017 o competiţie de tir cu arcul în sală, intitulată Trofeul Carpaţilor – Finala. Concursul a fost unul de pregătire pentru WIAC 2017 – Campionatul Mondial IFAA Indoor 2017, ce se va desfăşura între 28 martie 2017 şi 1 aprilie 2017, la Fundata – Cheile Grădiştei.

Concursul s-a desfăşurat în subteran, în condiţii speciale, iar organizatorii s-au bucurat de participarea unui număr de peste 120 de arcași. Clubul târgumureşean Şoimii de Mureş s-a clasat pe locul al II-lea din peste 20 de cluburi, participând cu 15 sportivi care au înregistrat rezultate foarte bune:

Locul I – Bowhunter Unlimited (BU) – Şerban Răchită
Locul I – Freestyle Recurve (FSR) – Andrei Avram
Locul I – Bowhunter Recurve (BHR) – Raluca Cerchez
Locul I – Bowhunter Recurve (BHR) – Kovács Petra – Juniori
Locul I – Freestyle Unlimited (FU) – Bogdan Avram – Copii
Locul II – Freestyle Recurve (FSR) – Tudor Băldean – Juniori
Locul III – Bowhunter Recurve (BHR) – Bianca Mihai Blaga

Trofeul Carpaților s-a desfășurat în trei locuri, începând cu luna octombrie 2016 la Săliște – Sibiu, continuând în decembrie 2016 la Cheile Grădiștei – Brașov și finalizând cu Praid – Harghita. Competiția cuprinde două probe. Prima este Flind, care presupune tragerea de la 6 distanțe într-o ordine prestabilită, iar a doua este Target, la care se trage de la distanța de 20 yarzi/18 metri.

Înfiinţat în 2012, Clubul Sportiv „Şoimii de Mureş” a ajuns să aibă în componență 25 de arcași, dintre care 15 participă constant la competiții naționale cu rezultate excepționale. Nivelul performanței în ultimii ani a crescut semnificativ, iar sportivii au reușit să țină pasul oferind multă pasiune, interes și antrenamente solicitante.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.