Parcările, tot mai aglomerate

Săptămânalul Punctul a primit în ultima vreme câteva sesizări referitoare la parcările din zona centrală a municipiului Tîrgu Mureș. Mai exact, o parte dintre locuitorii din zona centrală sunt nemulțumiți în legătură cu faptul că, momentan, nu se mai plătește parcarea, deoarece, spun ei, aglomerația a devenit foarte mare, parcările sunt suprapline și îngreunează circulația deoarece mulți cetățeni nu mai au unde parca. Într-adevăr, era greu să găsești loc de parcare în centru și în perioada în care se plătea pentru parcare. Însă, atunci oamenii parcau cât era necesar. Acum unii își mențin acolo mașinile și mai mult decât ar fi necesar deoarece este gratuit și nu-i mai interesează dacă-și „abandonează” automobilele în zonă, chiar și câteva zile la rând.

„În zona Serviciului pentru Pașapoarte, zona străzilor Brăila, Rozelor etc. nu mai ai un loc unde să parchezi. De când e gratis unii își lasă acolo mașinile, dubițele, până își rezolvă treburile cu înmatricularea, uneori mai multe zile”, a declarat un târgumureșean care locuiește în zona Direcției Județene de Evidență a Persoanelor Mureș.

De aceea, prin intermediul ziarului nostru, mai mulți târgumureșeni au solicitat autorităților competente rezolvarea problemei cu parcările publice din municipiu, deoarece în zona centrală uneori durează 10 – 15 minute până reușești să găsești un loc de parcare disponibil.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

2 Comentarii

  1. Aşa şi? Nu cumva problema e ca Târgu Mureş e singurul oraş reşedință de județ în care nu s-a construit o parcare subterană sau supraterană? Dar de fapt ce s-a construit în Târgu Mureş?

  2. In Tg Mureş nu se construieşte nimic, este un imens sit arheologic, ecologic, un rai al birocraţiei şi corupţiei. Am închis şi aeroportul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.