Pas important pentru ortopedia din România

În perioada 17-20 mai 2017 se desfășoară la UMF Tîrgu Mureș cel de-al treilea Curs Internațional de Chirurgie Artroscopică, primul sub înaltul patronaj al ESSKA (European Society of Sports Traumatology, Knee and Arthroscopy).

Prof. univ. dr. Tiberiu Bățagă este președintele comitetului de organizare și sufletul acestei manifestări, și totodată este inițiatorul prezentei invitații lansate celor interesați de a participa la acest eveniment care se bucură de prezența la cel mai înalt nivel al lumii ortopediei românești.

Programul manifestării se întinde pe trei zile și conține operații filmate și distribuite LIVE pe un canal privat de youtube, cu explicații oferite în direct de corpul medicilor care operează; precum și prezentări, cursuri și lungi sesiuni practice cu acces la turnuri artroscopice pentru toți cursanții.

Deschiderea oficială va avea loc azi, 17.05.2017 la ora 08:30 în Sala de cursuri a Centrului de Simulare din cadrul UMF Tîrgu Mureș, urmând ca în jurul orelor 09:00 – 09:30 să înceapă și prima operație de tip LIVE- surgery.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.