PCM va avea candidați la CJ și la toate primăriile

Preşedintele organizaţiei Mureş a Partidului Civic Maghiar, Laszlo Gyorgy, a declarat marţi, într-o conferinţă de presă, că până acum au fost desemnaţi candidaţii la 24 de primării şi la Consiliul Judeţean, dar că până pe 1 mai PCM va avea candidaţi anunţaţi pentru toate cele 102 administraţii publice locale.

‘Am avut adunarea generală a aleşilor din PCM Mureş, în 24 de comune avem deja desemnaţi candidaţii pe primării şi o să avem liste complete la consiliile locale. Până pe 31 martie sper ca şi celelalte organizaţiile să îşi prezinte strategiile, să ne anunţe cine sunt cei desemnaţi pentru consiliile locale şi pentru primării. Până la 1 mai vom avea liste complete la consiliile locale şi candidaţi la primării în 102 administraţii. Nu o să fim mai prejos decât UDMR, în niciun caz’, a arătat Laszlo. Acesta a arătat că PCM are deja organizaţii în majoritatea comunelor şi că săptămânal se înfiinţează noi şi noi organizaţii în judeţ, astfel încât înainte de alegerile locale mobilizarea se fie maximă.

‘Faţă de alegerile din 2008, când am avut doar două luni să ne organizăm, în 2012 stăm mult mai bine o să avem mult mai mulţi candidaţi la primării şi mult mai multe liste complete la consiliile locale. Până pe 31 martie avem listele pentru CJ Mureş şi CL Târgu Mureş. Avem deja candidat la Primăria Târgu Mureş (Benedek Imre – n.r.) şi la preşedinţia CJ (Biro Zsolt – n.r.). La Sighişoara o să avem o listă completă cu candidaţi, ca şi în oraşele Sovata, Miercurea Nirajului. La Reghin suntem încă pe gânduri. Avem probleme la Iernut şi Luduş, dar organizaţiile sper să se hotărască şi să vină cu propuneri. În oraşe stăm destul de bine’, a susţinut Laszlo Gyorgy.

AGERPRES

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.