Pentru mamele din Tîrgu Mureş

bp1fn_10441006_10152737467653373_4321965154678755509_nWork at Home Moms Romania  a lansat pentru mamele întreprinzătoare programul de Mentorat Antreprenorial pentru Mame (M.A.M.) şi la Tîrgu Mureş!
Dorim să sprijinim mamele să își dezvolte ideea la nivel de afacere roditoare, să o pună în aplicare într-un mod structurat, având toate șansele de reuşită! Te invităm la pasul 2 din cadrul M.A.M. – la o discutie despre planul tău de afaceri – un instrument esențial pentru planificarea proiectului tău, a ideii tale de afacere!

De ce să participi?

* Vei înţelege mai bine de ce ai nevoie pentru a avea succes ca antreprenoare,
* Vei afla care e structura unui plan de afaceri,
* Vei cunoaşte paşii pe care e nevoie să îi faci de la idee la proiect şi cum foloseşti planul de afaceri în acest sens,
* Vei pleca acasă cu un model de plan de afaceri – gata de folosit,
* Vei afla din experienţa de „aşa da” şi „aşa nu” a celor care deja au experienţă în alte proiecte.

Te aşteptăm cu drag miercuri, 8 octombrie 2014, între orele 18:00 şi 20:00 la sediul senso – vin, sunt parte, cresc.

Invitat: Iulia Sara
Înscrieri pe mail: oana.pintilie@wahm.ro
Donaţie sugerată: 45 ron
Număr maxim de participante: 10.
Despre Iulia:
Iulia este consultant în carieră practician şi coordonează de peste 9 ani activitatea uneia din primele companii private din România specializată în servicii pentru managementul carierei. Este iniţiator şi coordonatorul PentruCariera.ro (pentrucariera.ro, din 2013), al proiectului OH-cards Romania (din 2009), coordonator proiecte al centrului senso. Are experienţă de peste 13 ani în managementul resurselor umane în companii private din România și Olanda. Iulia este supervizor şi colaborează cu NBCC România pentru dezvoltarea consilierii în carieră în România, formează consilieri în carieră GCDF în ţară şi în străinătate. În ultimii 4 ani lucrează şi cu copiii în programe de dezvoltare a abilităţilor de viaţă.
Educaţie: Master în Managementul şi Consilierea Carierei, consultant în carieră certificat GCDF (Global Career Development Facilitator), Formator de Formatori (CNFPA), GCDF Master Trainer (certificat), superizor şi MHF Trainer (Mental Health Facilitator, certificat), Specialist educatie timpurie (FTK).  „Iubesc soarele şi dansul, mă fascinează universul, cred în libertate şi nemărginirea potenţialului uman”, declară Iulia

http://wahm.ro/mentorat-antreprenorial-pentru-mame-m-a-m/


Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.