Percheziții la contrabandiștii de țigări – update

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Mureş a anunţat, joi, că pe raza judeţului Mureş, se efectuează în acelaşi timp, opt percheziţii domiciliare, în cadrul investigaţiilor efectuate într-un dosar pe linie de evaziune fiscală, prin contrabandă cu ţigări. ‘Până în acest moment au fost identificate şi ridicate în vederea cercetărilor, peste 14.000 ţigarete (peste 700 de pachete -n.r.) fără banderolă de marcaj fiscale emisă de autorităţile române, precum şi sume de bani obţinute de cei 8 suspecţi din activitatea infracţională’, precizează un comunicat de presă al IPJ Mureş.

Întrucât percheziţiile sunt în desfăşurare, Biroul de Presă al IPJ Mureş nu a putut oferi mai multe detalii asupra acţiunii.

AGERPRES

Update:

În urma acestor percheziții, IPJ Mureș a emis un comunicat de presă, în care precizează următoarele:

În această dimineaţă pe raza judeţului Mureş, s-au efectuat în mod simultan, un număr de 8 percheziţii domiciliare, în cadrul investigaţiilor efectuate într-un dosar pe linie de evaziune fiscală.

Au fost identificate şi ridicate în vederea cercetărilor, peste 14.000 ţigarete fără banderolă de marcaj fiscale emisă de autorităţile române, precum şi suma de 1500 lei, bani obţinuţi din activitatea infracţională. 3 persoane au fost reţinute (doi bărbaţi şi o femei), alte 5 persoane fiind cercetate în stare de libertate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală.

Cele 3 persoane reţinute pentru 24 de ore în arestul IPJ Mureş, toate cu domiciliul în localitatea Sângerorgiu de Mureş, judeţul Mureş, urmează a fi prezentate Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.