Percheziţii la IUBCvT, în dosarul unui chirurg cercetat pentru luare de mită

Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie (D.G.A.) – Serviciul Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Mureş, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş, efectuează, luni, o serie de percheziţii domiciliare şi la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare şi Transplant (IUBCvT) din Târgu Mureş, în cazul unui doctor suspectat de acte de corupţie.

‘Pentru administrarea probatoriului în cauză, astăzi, 30 ianuarie 2017, se realizează cinci percheziţii domiciliare şi la sediul unităţii medicale în care îşi desfăşoară activitatea medicul. În fapt, M.M.L., medic specialist în chirurgie cardiovasculară, a condiţionat realizarea actului medical, respectiv operaţii asupra unor pacienţi, în special minori, de primirea, în mai multe rânduri, a unor sume de bani. Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor situaţiilor de natură infracţională, a valorii foloaselor materiale obţinute astfel, precum şi identificarea şi audierea martorilor în cauză’, se arată într-un comunicat de presă al Direcţiei Generale Anticorupţie, remis AGERPRES.

Potrivit comunicatului, alături de ofiţerii S.J.A. Mureş, la percheziţii participă lucrători ai Serviciilor Judeţene Anticorupţie Alba, Cluj, Covasna şi Harghita, precum şi ai Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Mureş.

AGERPRES

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.