Percheziţii pentru contrabandă în Mureş

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Târgu Mureş efectuează 22 de percheziţii, pe raza judeţului Mureş, la persoane bănuite de săvârşirea mai multor infracţiuni cu produse accizabile.

La data de 22 martie a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Târgu Mureş, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş, efectuează 22 de percheziţii, pe raza judeţului Mureş, la persoane bănuite de evaziune fiscală, spălare de bani și contrabandă cu produse accizabile.

La activităţi participă și poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, precum şi jandarmi de la Gruparea Mobilă de Jandarmi „Regele Ferdinand I” – Tîrgu Mureş.

În fapt, în perioada 2016 – 2017, mai multe persoane ar fi comercializat ţigarete ce nu aveau aplicate banderole de marcaj fiscal, pe raza judeţului Mureş.

Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.