Percheziţii pentru probarea unor infracţiuni de corupţie în legătură cu promovarea la o materie şcolară, la Luduş

Ofiţerii de poliţie judiciară ai Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Mureş, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş, efectuează miercuri o percheziţie domiciliară şi una la sediul unei instituţii de învăţământ din oraşul Luduş, pentru probarea unor infracţiuni de corupţie în legătură cu promovarea la o materie şcolară.

‘În cauză, se efectuează cercetări faţă de C.V., profesor în cadrul unui liceu tehnologic din Luduş, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de luare de mită în formă continuată. În fapt, o persoană a formulat un denunţ prin care sesiza faptul că profesorul C.V., printr-o practică frecventă de notare subapreciată, obişnuia să solicite diverse sume de bani elevilor pentru promovarea la materia pe care o preda’, a anunţat, miercuri, Direcţia Generală Anticorupţie, într-un comunicat remis AGERPRES.

Potrivit comunicatului DGA, prin ordonanţa din 26.04.2017, procurorul de caz a dispus începerea urmăririi penale in rem sub aspectul săvârşirii infracţiunii de luare de mită, fiind delegaţi ofiţerii de poliţie judiciară ai SJA Mureş pentru efectuarea activităţilor procedurale.

Acţiunea beneficiază de suportul tehnic al IGPR – DOS, precum şi de sprijinul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Mureş, menţionează sursa citată. AGERPRE

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.