Performanţă ISTORICĂ, detalii în PUNCTUL 616

Ediţia cu numărul 616 a săptămânalului de Mureş şi Harghita, PUNCTUL prezintă o performanţă ISTORICĂ. Despre ce performanţă e vorba şi cui ar trebui să-i mulţumim pentru beneficiile ei, aflaţi din pagina 1.

PUNCTUL ALB şi PUNCTUL NEGRU sunt oferite şi în această săptămână. Aflaţi din pagina 2 cine le primeşte.

Ştiaţi că Transportul aerian  ar fi avut un viitor deosebit la Vidrasău… Dacă nu ar fi fost discriminat Aeroportul Internaţional Transilvania?” Subsemnata a realizat o amplă analiză a subiectului. Detalii în paginile 2 şi 3.

Problemele vechi persistă în Educaţie, deşi am avut reforme peste reforme. Detalii în paginile 4 şi 5 semnate de Titi Dălălău.

Pagina de Reghin tratează pe larg problemele de la Liceul tehnologic „Lucian Blaga” şi aduce noutăţi de la Casa de Ajutor Reciproc a pensionarilor din municipiu. Detalii în pagina 6, semnate de Imola Grama.

Hudson-un fluviu emblematic al New Yorkului-relatează AI Borgovan  de la faţa locului. Detalii în pagina 7.

Turneul internaţional de babybaschet s-a desfăşurat la Tîrgu Mureş. Detalii în pagina 8.

Despre proiectul „TRANSPARENŢĂ în Consiliul Local Tîrgu Mureş” realizat de Radu Bălaş, proiect ce aşteaptă votul consilierilor aflaţi detalii  în pagina 9, semnată de Titi Dălălău-

Cristina Vancea transmite de la Sighişoara, unde primăria a rămas din nou fără primar. Festivalul Sighişoara Medievală ar putea fi reluată. Carnavalul Lolelor aşteaptă mureşenii pe 23 februarie. Iar pe 11 martie pensionarii vor sărbători Ziua Femeii. Detalii în pagina 10.

De la Târnăveni transmite Mircea Barbu. O clădire degradată i-a adus impozit majorat cu 200% proprietarului. 150 de persoane lucrează în folosul comunităţii. Ajutoare de îăncîlzire, ţevi de apă îngheţate şi proteste în stradă. Detalii în pagina 11.

Paginile dedicate judeţului Harghita vorbesc despre neregului din mai multe primării, despre sistemul electronic pentru achiziţii, 43 de memorandumuri anulate, Harcov şi Mureş fără palincă şi un teren  atribuit ilegal.Detalii în paginile 12-13-15.

Cei care vor să cumpere terenuri, case ori apartamente scoase la licitaţie de executorii judecătoreşti au la dispoziţie şi în această săptămână anunţurile din paginile 14 şi 15.

Lectură plăcută vă urez!

EM

 

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.