Peste 40 de echipe, la turneul internaţional de baschet juvenil ”Transilvania No Borders PEAK Cup”

Peste 40 de echipe de babybaschet şi minibaschet din ţară şi din străinătate şi-au anunţat participarea la cea de-a şasea ediţie a turneului internaţional de baschet juvenil ”Transilvania No Borders PEAK Cup”, care va avea loc la Târgu Mureş, în perioada 3-11 februarie.

Vicepreşedintele ACS Gladius Târgu Mureş, Vlad Pora, unul dintre organizatorii competiţiei, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, că în perioada 4-7 februarie vor avea loc meciurile de babybaschet băieţi şi minibaschet fete, între 8 şi 11 februarie, se vor desfăşura jocurile de minibaschet băieţi şi că echipele sunt tot mai numeroase de la an la an.

Acesta a spus că meciurile competiţiei – inclusă în circuitul internaţional PEAK – se vor desfăşura la Gimnaziul ”Tudor Vladimirescu”, Gimnaziul ”Serafim Duicu”, Liceul Electromureş şi la Sala Sporturilor.

Managerul SportLife, Mărgărit Amza, unul dintre co-organizatori, a precizat că finala mare se va juca la Sala Sporturilor, în data de 11 februarie, de la ora 13,00, iar acesta va fi precedată de un meci demonstrativ între jurnalişti şi organizatori, cu participarea jucătorilor profesionişti de baschet din prima ligă.

”Atunci când vorbeşti despre 40-50 de echipe, vorbeşti de o competiţie greu de organizat, o competiţie care cu greu poate fi adusă la Târgu Mureş. (…) Cred că cel mai bun va câştiga, aşa cum a fost de fiecare dată. Sper că toate celelalte sporturi – fotbal, baschet – să continue la Târgu Mureş, iar în ce priveşte Primăria, va sta întotdeauna alături de astfel de oameni, fiindcă ei duc numele oraşului şi tradiţia mai departe”, a arătat consilierul primarului din Târgu Mureş, Claudiu Maior.

Turneul internaţional de baschet juvenil ”Transilvania No Borders PEAK Cup” este organizat de SportLife şi ACS Gladius Târgu Mureş, în parteneriat cu PEAK Sport România, Federaţia Română de Baschet, Primăria Municipiului Târgu Mureş etc.

AGERPRES

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.