Peste 50 de copii, născuţi într-o săptămână în noul bloc de naşteri al Spitalului Judeţean

Peste 50 de copii s-au născut în Blocul de Naşteri al Secţiei Clinice Obstetrică-Ginecologie a Spitalului Clinic Judeţean Mureş, în doar o săptămână de la redeschiderea acestuia, după efectuarea reparaţiilor capitale, potrivit reprezentanţilor unităţii medicale.

Lucrările au fost realizate din fonduri alocate de Consiliul Judeţean Mureş pentru anul 2016, au avut o valoare totală de 100.000 lei şi au vizat reparaţii capitale la Blocul de Naşteri din cadrul Secţiei Clinice Obstetrică-Ginecologie, care cuprinde trei săli de naştere. Pe lângă cele trei săli de naşteri, au fost reabilitate sala de operaţii cezariene şi întreg circuitul care permite derularea activităţii într-un mediu sigur şi optim pentru nou născuţi, mame şi personalul medical.

În cadrul lucrărilor a fost înlocuită faianţa, gresia, pardoseala, elementele de tâmplărie şi instalaţiile electrice şi sanitare.

‘Ne bucurăm că am reuşit să respectăm termenul de finalizare a lucrărilor. Le mulţumesc colegilor din Comitetul Director şi celor care s-au ocupat de finalizarea cu succes a acestei investiţii. Vom continua să facem reparaţii şi reabilitări pe secţiile SCJ Mureş şi în anul 2017. Transmit mulţumirile echipei noastre şi mureşenilor care au fost deranjaţi de modificările apărute odată cu perioada în care Blocul de Naşteri a fost închis’, a afirmat dr. Dan Sîmpălean, managerul SCJ Mureş, într-o postare pe o pagină de socializare.

AGERPRES

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.