Peste 60 de echipaje înscrise la Castel Classic Rally 2017 şi 35 de maşini la Concursul de Eleganţă

Peste 60 de echipaje au luat startul, vineri, în Raliul de Regularitate, Castel Classic Rally 2017, şi 35 de maşini s-au înscris la Concursul de Eleganţă, la cea de-a treia ediţie a Paradei Vehiculelor Istorice, eveniment organizat în cadrul Zilelor Târgumureşene.

Potrivit organizatorilor, vineri au loc trei etape ale cursei: etapa 1 a cursei se desfăşoară pe circa 90 de kilometri, pe traseul Târgu Mureş – Band – Zau de Câmpie – Luduş – Ogra, etapa a 2-a pe circa 24 kilometri între Ogra şi Târgu Mureş, iar etapa a 3-a constă în probele speciale pe raza municipiului Târgu Mureş, circa 20 kilometri.

Sâmbătă sunt programate etapele 4 şi 5 ale raliului de regularitate, pe circa 68 kilometri + 45 kilometri, pe traseul Târgu Mureş – Reghin – Batoş – Bistriţa, apoi etapa a 6-a care va avea 74 de kilometri, etapa a 7-a pe circa 33 de kilometri, iar la ora 18,00 este preconizată sosirea primei maşini din raliu, la Târgu Mureş.

La concursul de eleganţă, care este organizat în Cetatea Târgu Mureş, vor avea loc două etape de jurizare.

La Raliul de Regularitate – Castel Classic Rally 2017 şi la Concursul de Eleganţă participă concurenţi din Belgia, Serbia sau Ungaria.

AGERPRES

Foto: Facebook – Claudiu Maior

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.