Petarde confiscate de poliţişti

La data 10.12.2016, poliţişti din cadrul Poliției Stațiunii Sovata au identificat și depistat în piaţa săptămânală din Oraşul Sovata, doi bărbaţi, din judeţele Mureş şi Hunedoara care comercializau produse pirotehnice.
Cu ocazia controlului corporal efectuat asupra celor doi bărbaţi, au fost descoperite 1636 de petarde, clasa a II-a, fără ca cei doi să fie autorizați în vederea comercializării unor astfel de produse.
Cercetările sunt continuate sub aspectul infracțiunii de comercializarea către publicul larg a articolelor pirotehnice destinate a fi utilizate de către pirotehnicieni.

#La data de 09.12.2016, patrula de siguranță publică de la Poliţia Municipiului Sighișoara au observat pe str. 1 Decembrie 1918, din Sighișoara, judeţul Mureș un tânăr care oferea spre vânzare materiale pirotehnice (petarde).

Tânărul, de 18 ani, a fost condus la Poliția Municipiului Sighișoara iar cu ocazia controlului asupra bagajului acestuia au fost găsite 200 de petarde din categoria I și 600 de petarde din altă categorie.

Materialele pirotehnice au fost ridicate în vederea confiscării.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de comercializarea către publicul larg a articolelor pirotehnice destinate a fi utilizate de către pirotehnicieni.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.