Peter Ferenc invită persoanele publice care doresc rezolvarea problemelor aeroportului la Consiliul Judeţean

În acest moment Comisia desemnată să analizeze situația de la Aeroportul Transilvania și-a încheiat raportul iar juriștii din aparatul de specialitate analizează acest document pentru a vedea exact care sunt pârghiile legale pe care Consiliul Județean le are la dispoziție.

„Încă de la preluarea mandatului de președinte al Consiliului Județean Mureș am fost conștient de importanța Aeroportului Transilvania, dar și de numeroasele probleme legate de managementul acestei Regii. Activitatea mea și cea a echipei pe care o coordonez s-a concentrat pe realizarea demersurilor necesare pentru rezolvarea acestei situații critice. Este ușor acum, din exterior, să arăți cu degetul, fără a avea la îndemână toate informațiile și documentele necesare. Atacurile publice lansate doar pentru dobândirea de capital politic, diseminarea unor informații ciuntite, mai ales din partea unor persoane care în trecut au fost alături de forțele politice care au condus județul, sunt de neînțeles și nu pot duce la o rezolvare pozitivă a situației.Este foarte important să înțeleagă toată lumea că nu ne putem permite să aruncăm în piață informații neverificate temeinic și declarații nefundamentate juridic.” a afirmat Peter Ferenc, preşedintele Consiliului Judeţean Mureş.

Preşedintele Consiliului Judeţean Mureş a făcut un apel către toate persoanele publice de bună credință din județul Mureș, indiferent de culoarea politică sau funcția publică ocupată, să vină în sprijinul Consiliului Județean și al Aeroportului Transilvania pentru rezolvarea problemelor.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

3 Comentarii

 1. Ha ha ha ce smecherie simpatico….. haideti toti nespecialistilor in aviatie sa va dati cu parerea iar pe specialisti pe care-I avem sa-I trimitem la plimbare!…cam asta-I mesajul!Doar “specialistul”Peti poate “rezolva”problema aeroportului pentru 3.500 euro/luna.Pana cand domnule Ferenc?…A da pana cand o sa aduceti pe multi alti bani buni alti “specialist”de afara care sa va spun doar ce doriti dvs.sa auziti! Hai pardon !

 2. atitudinemures

  Buna seara,

  Dl.presedinte :
  1. Totul trebuie luat de la zero , adică ce sa făcut pana acum 31.03.2017 trebuie investigat de DNA
  2. D-voastră personal si alții angajații ai cjm trebuie sa depuneți sesizări la DNA , pentru probabile acte de corupție.
  3. Trebuie sa luați exemplul altor aeroporturi din România care au fost in situația similară , au redus personalul din aeroport ,cheltuielile salariale de funcționare pe perioada in care nu a aterizat nici un avion
  4. Sa se facă investiții după un studiu, EU SUNT CONVINS CA WIZZARUL NU A ÎNMÂNAT UN DOCUMENT IN CARE SA SCRIE CA SE ÎNTOARCE PE AEROPORT SI CU CÂTE CURSE cea ce este foarte important.
  5.Trebuie sa recunoașteți public nu doar in ședințele de partid ca dl.Pati este necorespunzator sa nu spun incapabil sa conducă , SI CARE A ANUNAT PUBLIC CA NU DOREȘTE SA IA DECIZII DURE !care trebuie luate in aceasta situație.
  6.Atat timp cât de ……nr. luni aeroportul nu aduce nici un venit, salariații participa la cursuri, este momentul sa luați decizii corespunzătoare.
  7.Ca sugestie ar fii indicat sa luați legătura cu alte companii aeriene …

  In concluzie sunt convins ca nu aveți curajul sa luați TAURUL DE COARNE, din interese de partid si la următoarele alegerii nu aveți nici o șansa.

  Un cetățean onest, al acestui judet

 3. Plastic vorbind cu Peti si Peter la mansa in criza aviatica neluarea a nici unei decizii este mult mai grava decat luarea uneia gresite!Avionul a intrat in vrie iar pasagerii sunt ingroziti!Chiar daca scapa unii NU MAI AU INCREDERE IN EI.Peti si Peter NU AVETI NICI O SANSA sa scapati de eticheta ca sunte-ti groparii Aeroportului Transilvania Targu Mures .Iar asta vi se trece in CV-ul de manager daca stiti ce este acest cuvant!Din pacate ati injosit si imaginea UDMR-ului ca nu mai are oameni de valoare si nici principi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.