Piste de biciclete prin pădure

Primăria Târgu Mureş a inițiat un proiect prin care intenţionează amenajarea unei piste de biciclete al cărei traseu să fie stabilit doar în spațiu împădurit.

Primarul Dorin Florea afirmă că a reuşit cu ajutorul pasionaților de acest sport să creioneze un traseu de peste 10 km, care va putea fi accesat de toată lumea, inclusiv de copii.

De asemenea edilul doreşte să propună atât Consiliului Județean cât și primarilor din localitățile limitrofe, demararea unui proiect mai amplu, pentru amenajarea unui traseu cu o lungime de peste 100 de km, pe rute cu distanțe mari (Tg. Mureș-Reghin, Reghin-Deda, Reghin-Lăpușna, Lăpușna-Sovata, Sovata-Sighișoara, Sighișoara-Tg Mureș) rute care ar putea fi parcuse în decurs de 4-5 zile.

„Acest traseu l-am gândit în așa fel încât cei care-l vor parcurge să aibă posibilitatea să admire peisajul și să se cazeze în cele mai frumoase locuri din județul Mureș.” afirmă primarul Dorin Florea.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Un comentariu

  1. Satul de Florea și avioanele lui

    Nu am citit tot articolul ca era prea lung. Deci… să-i trimită bani toți primarii din județ lui Florică? Că le face piste wireless prin pădure? Eu zic că e ok. Votez Pentru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.