Platforma de recrutare Tjobs.ro împlinește 4 ani

TARGUL LOCURILOR DE MUNCA locuriDin 2009 până în prezent, pe platforma online Tjobs.ro (care are sediul la Tîrgu-Mureș) au fost puse la dispoziția celor care doresc un loc de muncă în străinătate 561.251 de oferte în 85 de țări și 62 de departamente. Ofertele de muncă în Marea Britanie au fost cele mai numeroase și reprezintă 21,49% din totalul ofertelor, urmate de cele din Germania, care reprezintă 13,00 % din total, și de cele din Grecia, 12,93 % din total.

În acești patru ani, au fost întâlnite situații în care, deși anumite agenții au trecut de verificarea inițială, atât a documentelor cât și a reputației, aplicanții au tras un semnal de alarmă, ulterior. Fie prin mail, fie prin comentarii existente în mediul online, aceste nereguli semnalate au ridicat semne de întrebare asupra activității respectivelor agenții și au stat la baza deciziei Tjobs.ro de a suspenda respectivele conturi de agenții. Până în acest moment, au fost suspendate conturile a 40 de agenții care postau oferte de muncă pe Tjobs.ro și, săptămânal, 2 conturi noi de agenții nu se activează.

În fiecare din aceste cazuri, agenția a fost contactată de reprezentanții Tjobs.ro, pentru a clarifica nemulțumirile aplicanților. Atunci când agenția nu a putut, sau nu a dorit, să explice situațiile semnalate, contul respectiv a fost suspendat. Nici unul dintre conturile suspendate nu a mai fost reactivat ulterior.

Sursa: Tjobs.ro

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.